Kanske blir det en vit jul

Vit jul?

Igår kom snön till Södertälje och idag har det fallit stora vackra vita flingor hela dagen. Nu är vi uppe i ca en decimeter, snösvängen jobbar för fullt och bilarna kör av vägen. Halkolyckorna är det enda negativa jag kan se med snön. Nästan.

När jag tittar ut genom fönstret känns det som jag lever i ett julkort och jag njuter för fullt. Samtidigt som jag försöker hålla tankarna borta från den hemlösa mamman som bor med sitt barn i en övergiven bil. Tankarna går också till killen som jag köper Situation av som känner på port efter port i jakt efter en som inte är låst och där han kan sova några timmar.

Jag gläds med barnen som åker kälke nerför backen bakom huset. Och önskar att jag skulle kunna hålla tankarna bort från det jag ändå inte kan göra mycket åt. Men lite kan vi göra, ge en slant eller lite av vår tid för att t ex Statsmissionen eller Frälsningsarmen.

Kanske får vi en vit jul i år.

[tags]snö, vit jul, jul, Södertälje, hemlösa, Statsmissionen, Frälsningsarmen, skänka pengar, tid, bild, bilder, foto, fotografier[/tags]och Intressant

1 tanke på “Kanske blir det en vit jul”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest