Poetpodden vill ha dikter och frågor

Poetpodden vill ha dikter och frågor

Poetpodden vill ha dikter och frågor. Jag vill få mängder av frågor kring allt som rör skrivandet av dikter. Det spelar ingen roll om du skriver orimmat eller rimmat, på versmått eller inte osv. Har du en fråga som rör själva tillvägagångssättet? Vad är en haiku? Manliga eller kvinnliga rim? Hur du ska sätta ihop dina dikter till en diktsamling? Publicering? Uppläsning?

Skriv frågan i en kommentar här, på Poetpoddens Facebookssida eller maila den till podden@poeten.se. I varje avsnitt kommer jag att svara på en eller flera av dom frågor jag får.

Inte nog med att jag vill ha dina frågor. Läs in en av dina egna dikter i dator, mobilen eller surfplatta, lägg upp ljudfilen på Dropbox, OneDrive, Google Drive eller annat moln och dela ut den till Poetpodden (podden@poeten.se) och fler kan få chans att höra den. Vill du maila filen kan du göra det gratis på Sprend. Glöm inte bort att börja inspelningen med att presentera dig, var du kommer från och att berätta vad dikten heter. OBS! Hela ljudinspelningen får inte vara längre än två minuter.

Förhoppningsvis kommer det att komma in många lyssnardikter och då väljer jag ut en till varje avsnitt. Dom tre första som skickar in dikter får varsin diktantologi.

Med hjälp av ditt och mitt engagemang kan Poetpodden Mitt liv bland orden bli en röst att räkna med för oss poeter!

Mer om Poetpodden

2 tankar på “Poetpodden vill ha dikter och frågor”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest