Snart är Poetpodden i ditt öra

Snart är Poetpodden i ditt öra

Snart är Poetpodden i ditt öra. På tisdag, den 15 september, är det premiär på en podd för dig som gillar poesi. Kanske skriver du för datormappen, vill lära dig mer om att skriva dikter eller är publicerad poet. Alla som tycker om dikter kan få ut något av att lyssna på Poetpodden Mitt liv bland orden. Så småningom kommer jag att intervjua poeter, förläggare, lektörer och andra som kan vara av intresse för dig som älskare av dikter.

Två avsnitt ligger färdiga och igår började jag inspelningen av det tredje. Vid premiären kan du lyssna på avsnitt 000 och 001. När du lyssnat kommer du här i bloggen och på Poetpoddens Facebooksida få bonuserbjudanden som kan hjälpa dig att komma igång att skriva dikter. Först till kvarn gäller!

Jag kommer också att ge dig möjlighet att stötta Poetpoddens finansiering genom att skänka ett bidrag. Som tack lovar jag att du kommer att slippa reklam i podden.

Till sist, har du förslag på personer du tycker jag ska intervjua och/eller frågor om att skriva dikter som jag kan ta upp i podden? Skriv en kommentar eller maila mig!

Mer om Poetpodden

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest