Återbetalnings- och returpolicy

Översikt

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

SPOD kommer att hantera alla utgifter som är relaterade till att beställningar har skrivits fel eller innehåller några defekter.

Återbetalningar

Återbetalning sker enbart vid fel på produkten du köpt.

Det finns flera anledningar till varför en kund skulle skicka tillbaka en vara. De främsta anledningarna är:

  • Kunden beställde fel storlek/passform.
  • Kunden ångrade sig och vill inte längre ha produkten.
  • Produkten har någon form av defekt.

När det kommer till de två första punkterna är detta inget jag kan återbetala.

SPOD kommer givetvis att kunna erbjuda återbetalning för eventuella produktkvalitetsproblem. Ta en bild av problemet. Sedan kan du vidarebefordra den bilden med nödvändig information (order-ID, produkt-ID) till irene@poeten.se

Om problemet kan syns på bilden kommer jag via SPOD att återbetala artikeln.

Byte

Jag byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande till irene@poeten.se.

Behöver du hjälp?

Kontakta mig.

Författare

  • Iréne Svensson Räisänen

    Poet och författare. Jag har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Driver skrivforumet SkrivarSidan.nu och Poetpodden. Dessutom gör jag hemsidor och bloggar till författare/poeter.

Iréne Svensson Räisänen
Rulla till toppen