Storstädningen av bloggen klar

Storstädningen av bloggen klar efter att jag började i oktober förra året. Nu är jag så färdig jag kan bli. Mer 400 inlägg har jag tagit bort helt och drygt 500 har fått nya bilder, länkarna lagade och texten uppdaterad.

Vad jag slängt? Sådant som ingen läst eller haft få läsare. Jag har kollat hur många läsare varje inlägg har och avgjort om det var värt att behålla.  Ibland har det svidit när jag kommer ihåg hur jag slitit för att få till just den texten. Bara två kategorier har fått behålla alla inlägg, Poetpodden och Podcastguiden.

Inaktuellt inlägg

I papperskorgen har också inlägg hamnat vars innehåll inte följt med tiden. Sådana som var aktuella när de skrevs men inte längre.

Alla kategorier uppdaterade

Alla kategorier förutom Dikter är klara. I den kategorin ska jag också ta bort de dikter jag gjort video av. Jag hoppas att det nu ska vara lättare att få en överblick över innehållet i varje kategori. I Skrivövningar ska jag inom kort lägga in en sida med övningarna i bokstavsordning.

Länka inlägg till andra inlägg

Något jag också börjar göra är att lägga in länkar till andra inlägg i inläggen. På så sätt får du tips om fler inlägg på samma tema eller ämne som kan intressera dig. Dessutom gillar sökmotorerna det. Det här gör jag i både äldre och nya inlägg.

Samtidigt gör jag samma sak på SkrivarSidan. Det är kul att göra det lättare för dig att hitta det du söker och att hjälpa dig att upptäcka mer du vill läsa eller titta på.

Storstädningen av bloggen klar. vad tycker du om den?

Du ser de uppdaterade inläggen i högerspalten på startsidan under rubriken Uppdaterat. Jag är nyfiken på vad du tycker om uppdateringen. Har du alls lagt märke till den? Är det något du tycker skulle bli bättre? Har något blivit sämre? Vad saknar du? Vad är bra? Vad är dåligt? Jag behöver din hjälp genom att du skriver vad du tycker i en kommentar eller skickar mig ett meddelande.

Läs också Uppdaterar och slänger gamla inlägg .
Fler blogginlägg

STORSTÄDNINGEN AV BLOGGEN KLAR. är ett blogginlägg.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This