Jag har firat femtio i dagarna fyra

Rosor

Nu har jag firat min 50 års dag i hela fyra dagar. Det började på Kristihimmelsdagen med att jag och frugan åkte till Moderna museet och såg Karin Mamma Anderssons utställning. Något jag verkligen önskat mig, och inte blev jag besviken. Har du inte sett den, gå och gör det! Jag gillar hennes sätt att ta med flera dimensioner av samma sak ur flera vinklar. Och tekniken att blanda olja och akryl.

Rosor

På fredagen tog frugan med mig ut och shoppade. Något jag knappt vet vad det är…men hem kom vi med nya joggingskor till oss båda, och en jacka och ny mobil till frugan(?). Och tårta samt massor mat till födelsedagsmiddagen.

Rosor

På lördagen hade jag födelsedagsfest med mina vänner. Frugan uppvaktade, en dag för tidigt, med 50 röda och rosa rosor. Dessutom hade hon gjort ett fint bildkollage från våra år tillsammans och textsatt den med utdrag ur mina texter. En present som fick mina tårar att trilla av glädje.

Rosor

Igår, den fjärde dagen, och själva födelsedagen, vaknade jag av sång på finska och en tårta med brinnande tomtebloss. En fartig och härlig inledning på dagen som i övrigt gick i filmens tecken framför teven.

Rosor

Idag kom en mycket uppskattad blombukett från mina styvbarn och barnbarn. Den hade varit lite ute på vift men desto större var glädjen då jag öppnade den.

Att fira min femtionde födelsedag har varit en enda stor och lång glädje. Ta chansen du med när du fyller år och säg inte nej till uppvaktningen av bara slentrian. För mig är det ett minne jag inte skulle ha velat vara utan.

[tags]bilder, foto, rosor, blommor, födelsedag[/tags] och på Intressant.

2 tankar på “Jag har firat femtio i dagarna fyra”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest