Make love not war – Poesi för Kärlek

Make love not war

Make love not war

Make love not war – Poesi för Kärlek är en antologi där jag och 249 andra poeter medverkar med en dikt på temat kärlek. Köp boken!

Nära 60 miljoner människor runt om i världen befinner sig just nu på flykt undan krig, konflikt, våld, övergrepp, förföljelse och terror. (Enligt UNHCR:s årsrapport) Det är lätt att gripas av förtvivlan.

Sveriges största poesisajt Poeter.se ger därför tillsammans med Tolvnitton Förlag ut poesisamlingen Make Love not War. Tvåhundrafemtio poeter diktar om och för kärlek. Vi anser att det behövs mycket kärlek som motvikt till våldet runt omkring oss. Fred är i grunden kärlek och respekt för människoliv.

Läs merMake love not war – Poesi för Kärlek

Whildeanska sommaren – 92 röster

Whildeanska sommaren - 92 röster

Whildeanska sommaren – 92 röster. Jag och 91 andra poeter medverkar i poesiantologin Whildeanska sommaren – 92 röster.

”Whildeanska Sommaren – 92 röster” handlar om mat och dryck i alla former, även historiskt och kulturellt. Här hittar vi recept från när och fjärran, klassiker i vardagen delar plats med det exotiska frosseriet. Men den här boken handlar i lika hög grad om resor och om mötet mellan stad och landsbygd. Resandet kan sträcka sig till världens alla hörn och till och med inåt i oss själva.

Läs merWhildeanska sommaren – 92 röster

Böcker jag inte tycker om blir olästa

Böcker jag inte tycker om blir olästa

Böcker jag inte tycker om blir olästa. Under påskledigheten läst jag två kriminalromaner av en författare jag aldrig läst förut. ”Svara om du hör mig” av Ninni Schulman var den första. Den var både spännande och lättläst. Jag tycker om hennes sätt att varva mellan personerna i korta kapitel. Hennes sätt att kursivera tankar fungerade utmärkt. Det tänker jag mig av i den roman om hedersvåld som jag skriver. Så länge tankarna är kort och inte för många, tror jag det är ett bra grepp.

Läs merBöcker jag inte tycker om blir olästa

Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Jag medverkar i antologin Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik som har release i morgon, 12 april 2014.

I morgon kl.18 har vi virtuell bokrelease på Facebook och den 3 maj i Stockholm, Café String, där jag är en av flera medverkande författare som läser ur boken.

”Whildeanska hösten är en kulturgrupp på Facebook som startade i september 2011. Två år senare släpptes gruppens första gemensamma bok ”Whildeanska hösten – en antologi, 63 röster” (Notis förlag). Nu kommer andra boken: ”Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik”. Ytterligare två böcker följer i denna unika quadrologi (release hösten 2014 och våren 2015). Whildeanska hösten har blivit en modern folkrörelse med fler än 1500 medlemmar.

Köp boken och få den signerad!

Läs merWhildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Min första releasefest, Kvinnan & eken

Min första releasefest, Kvinnan & eken

Min första releasefest, Kvinnan & eken

Jag har gett ut 5 böcker och medverkar i 16 antologier. Dessutom har jag hjälpt ett antal andra författares böcker till värden. Trots det har jag aldrig haft eller varit på en releasefest. Men nu har det hänt.

På självaste Alla Hjärtans dag, 14 februari, bjöd Aritons förlag in till fest när dom släppte antologin Kvinnan & eken. Jag och 20 andra författare deltar med varsin novell på temat är relationer. Du kan köpa den här!

Min novell ”Mellan mörker och ljus” handlar om hedersvåld och kom till när Fadime Sahindal dödades av sin far och bror.

Läs merMin första releasefest, Kvinnan & eken

Pin It on Pinterest