Förra veckan inget skrivet i manuset

Förra veckan inget skrivet i manuset, nej. Veckorna jag spelar in och redigerar podd är tuffa. För jag har ju också kursdeltagare, sajter av att uppdatera och en massa annat. Fast det är ju bara bortförklaringar. Grrr…

Förra veckan inget skrivet i manuset

Nu ligger jag en vecka efter i tidsplanen för att hinna redigera färdigt före jul. I bakskallen har jag haft att jag hinner gå igenom minst tre kapitel på höstlovet i skiftet oktober-november. Önsketänkande och inget annat! Jag vet ju av erfarenhet att jag kommer att behöva en paus då och fylla på med läsning.

Men i måndags talade jag in ett kapitel, gick igenom det igår och skrev ner ändringarna på papper. Idag ska jag före in det i manuset i datorn.

Det är minst sagt frustrerande att jag inte tar mig tid till det som är viktigast för mig. Nu måste jag skärpa mig!

Mer om Mitt skrivande

Skrivguide – prosa, lyrik och fil

2 tankar på “Förra veckan inget skrivet i manuset”

  1. Känner igen mig i din kamp med dig själv. Håller ju också på med redigerande. Faktiskt med två olika manus samtidigt. Ett tillsammans med förlag, det andra själv. Har fått erbjudande från en blivande lektör att läsa mitt andra manus som ett led i hennes utbildning. Gratis! Absolut, sa jag. Så jag vill vara så färdig som jag hinner få texten tills hon måste ha det inom några veckor.

    Svara
  2. Misstänkte att du känner igen dig, Ethel. 😉 Vad roligt att du ska få hjälp av en blivande lektör! Jag antar att det är Ann Ljungbergs utbildning hon går. Tidspress kan hjälpa och stjälpa. Jag håller tummarna för att du blir färdig i tid och får bra synpunkter på ditt manus. Jag redigerar ett diktmanus och skriver på ett nytt romanprojekt som är helt fiktion. Så tid är en bristvara. Men det fixar vi ju!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest