Irak avrättade 14-åring för sex med män

Ett irakiskt HBT-nätverk meddelar att en 14-årig pojke har skjutits av irakisk polis sedan han haft sex med män. Han ska ha prostituerat sig för att försörja sin familj.

Bakom avrättningen och jakten på bögar och lesbiska ska shiamuslimska paramilitära Badr Trupperna stå. I sin nitiskhet att följa sharialagarna tvekar dom inte  att kidnappa och döda barn.

Utöver prostituerade jagar också Badr Trupperna kvinnor som inte bär slöja, människor som dricker alkohol och som bär Sunni-klingande namn.

Det gjorde mig djupt bedrövad när jag läste det här. Men också förbannad då jag tänker på den islamska föreningen i Sverige som vill ha undantag från vissa svenska lagar. Dom vill ha rätt att fortsätta förtrycka sina kvinnor och därmed lesbiska.

Andra bloggar om Homosexualitet, Irak, Islam och Dödsstraff

5 tankar på “Irak avrättade 14-åring för sex med män”

  1. Jag blir också verkligen bedrövad. Det verkligt sorgliga är att dessa som ropar på sharialagar, dessa som utövar ondskefull makt över människor, de får enorm publicitet, medan motkrafterna knappast hörs alls i media. Det är lätt att tro att alla muslimer, alla araber är vidunder, monster som i stort sett lever på förhistorisk nivå. Jag skulle önska att jag själv fick höra mer om motståndet, mer röster från muslimer som INTE delar fanatikernas ståndpunkter, som inte går i mullornas ledband. Jag vill bli övertygad om att islam inte är dessa ständiga övertramp mot de mänskliga rättigheterna. Eller att arabisktalande människor inte är viljelösa offer för ett förtryckarsystem av gigantiska mått!

    Svara
  2. Jag har kontakt med en kille som är muslim och som kommer från Bagdad. Vi diskuterar ofta sådana frågor. Och han är precis vad ni pratar om, en liberal muslim som absolut inte delar fanatikernas åsikter.

    Tyvärr var han tvungen att fly från Irak eftersom han var mordhotad, och hans pappa redan hade mördats.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest