Min nya kurs Skriv din självbiografi

Min nya kurs Skriv din självbiografi

Min nya kurs Skriv din självbiografi har jag satt ihop för att jag vet att det finns ett stort intresse av att vilja skriva om sitt eget liv. Dels det men också för att jag har haft skrivarkurser längre än jag nästan kan minnas. Det känns naturligt att hjälpa till när jag fått frågan om det.

För så är, många har genom åren frågat mig om jag inte har en kurs i att skriva en självbiografi eller en roman. Jo, det kommer att komma en kurs i det sistnämnda också. Fast den lär dröja ett år till ungefär.

Anmälan

Kursen starta den 10 april och kostar 925 kr (ordinarie 1850 kr). Du kan anmäla dig genom att e-posta ditt för- och efternamn samt e-postadress till sjalvbiografikurs@skrivarsidan.nu.

Distanskurs och självstudier

Skriv din självbiografi är på distans och självstudier. Fast det är inte riktigt sant. Du kommer att få skicka din synopsis och de tio första sidorna till mig för att få respons på dessa. Varför? Jo, synopsisen är en karta som ska hjälpa dig fram till ditt slutliga mål. Utan den riskerar du att ge upp innan nu når fram. Och genom att läsa dina första tio sidor kan jag se vad du gör bra och vad du behöver förbättra.

Lär dig vad som inte ska och inte vara med

I kursen får du lära dig vad du kan hänga upp din berättelse på. Lika viktigt är att du vet vad du inte behöver ha med. Du får knep i hur du kan fånga dina läsares intresse och att hålla det kvar genom hela boken. Du får kunskap om redigering och hur du kan göra för att få hålla din tryckta bok i handen.

Testpilot

Just nu har jag ett erbjudande där du kan gå kursen för halva priset om du vill vara min testpilot. Det innebär att du får svara på frågor om kursen som hjälper mig att se vad som är bra och vad du vill ha mer av.

Skriv din självbiografi passar såväl dig som vill bli utgiven, ge ut dig själv eller skriva ner din livsberättelse till dina nära och kära.

Mer info om Skriv din självbiografi

Mina andra kurser

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest