PoetenIréne: Fyra rader bättre än ingenting

Fyra rader rader är bättre än ingenting
Fyra rader rader är bättre än ingenting

Igår fick jag äntligen ur mig inledning på kapitel 19 i min självbiografi. Fyra ynka rader, men bättre än ingenting. Som vanligt tar SkrivarSidan allt min tid både från mitt eget skrivande och bloggandet här. Fast det är ingen idé att gnälla om det. Det är upp till mig att ta mig egen skrivtid.

Just nu börjar jag känna mig osäker på om jag hinna dra det här projektet i hamn innan jag dör. Förhoppningsvis är det bara mina av mars nedstämda tankar som stör mig.

Intressant?

3 tankar på “PoetenIréne: Fyra rader bättre än ingenting”

    • Du fick ihop din novell. Bravo! Måsten har jag nästan inga förutom när det gäller SkrivarSidan, och det är ju min baby som jag vårdar ömt. Måste brukar kunna vara sånt som vi tror andra förväntar av oss. Strunt i dom och gör bara det som du tycker är meningsfullt för dig.

      Svara
  1. Jag tycker som du i frågan…och ger det ofta som råd till andra, men när det gäller mig själv så ska jag vara så himla präktig och duktig. Ordna och dona så att alla andra mår bra. Undrar om jag skulle klara en enda dag att bara tänka på mig och mitt….Tror inte det. Får försöka fortsätta att pussla ihop till skrivartid.
    Huvudsaken att jag har skrivarlusten åter.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest