Splittrade själar – Om dissociation

Splittrade själar – Om dissociation, antologi

Splittrade själar – Om dissociation, är antologi som jag har läst under sommaren. Det ska sägas direkt, jag visste inte mer om dissociation än att det kan ingripa multipla personligheter. Min okunskap och erfarenhet var stor, trodde jag, för det visade sig att jag själv också haft känning av diagnosen. Så för mig personligen har det varit en aha-upplevelse att läsa den här antologin.

Läs merSplittrade själar – Om dissociation, antologi

Make love not war – Poesi för Kärlek

Make love not war

Make love not war

Make love not war – Poesi för Kärlek är en antologi där jag och 249 andra poeter medverkar med en dikt på temat kärlek. Köp boken!

Nära 60 miljoner människor runt om i världen befinner sig just nu på flykt undan krig, konflikt, våld, övergrepp, förföljelse och terror. (Enligt UNHCR:s årsrapport) Det är lätt att gripas av förtvivlan.

Sveriges största poesisajt Poeter.se ger därför tillsammans med Tolvnitton Förlag ut poesisamlingen Make Love not War. Tvåhundrafemtio poeter diktar om och för kärlek. Vi anser att det behövs mycket kärlek som motvikt till våldet runt omkring oss. Fred är i grunden kärlek och respekt för människoliv.

Läs merMake love not war – Poesi för Kärlek

Whildeanska sommaren – 92 röster

Whildeanska sommaren - 92 röster

Whildeanska sommaren – 92 röster. Jag och 91 andra poeter medverkar i poesiantologin Whildeanska sommaren – 92 röster.

”Whildeanska Sommaren – 92 röster” handlar om mat och dryck i alla former, även historiskt och kulturellt. Här hittar vi recept från när och fjärran, klassiker i vardagen delar plats med det exotiska frosseriet. Men den här boken handlar i lika hög grad om resor och om mötet mellan stad och landsbygd. Resandet kan sträcka sig till världens alla hörn och till och med inåt i oss själva.

Läs merWhildeanska sommaren – 92 röster

Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Jag medverkar i antologin Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik som har release i morgon, 12 april 2014.

I morgon kl.18 har vi virtuell bokrelease på Facebook och den 3 maj i Stockholm, Café String, där jag är en av flera medverkande författare som läser ur boken.

”Whildeanska hösten är en kulturgrupp på Facebook som startade i september 2011. Två år senare släpptes gruppens första gemensamma bok ”Whildeanska hösten – en antologi, 63 röster” (Notis förlag). Nu kommer andra boken: ”Whildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik”. Ytterligare två böcker följer i denna unika quadrologi (release hösten 2014 och våren 2015). Whildeanska hösten har blivit en modern folkrörelse med fler än 1500 medlemmar.

Köp boken och få den signerad!

Läs merWhildeanska Våren – 113 röster om Kärlek & Erotik

Jubileumsantologin Poesi 10.0

Jubileumsantologin Poesi 10.0
Jubileumsantologin Poesi 10.0

Jubileumsantologin Poesi 10.0

Jag medverkar med dikten Upprättelse i jubileumsantologin Poesi 10.0. Antologin ges ut av Tolvnitton Förlag för att fira att Poeter.se fyller tio år.

Poesin är inte död som många förlag påstår. Nej, den lever och utvecklas på nätet. Det är den 645 sidor omfångsrika antologin ett bevis på.

Beställ Poesi 10!

Läs merJubileumsantologin Poesi 10.0

Antologier, en chans att publicera dig

Poesi 10.0
Omslaget på Poesi 10.0

Publicera dig i antologier

Jag medverkar gärna i antologier. Det är ett trevligt sätt att bli utgiven i väntan på att nästa bok ska bli färdig. I år har jag blivit antagen till fem stycken. Ett nytt personligt rekord. J Sedan tidigare finns jag med i 14 antologier på olika teman.

Ofta har antologierna ett tema eller ges ut i ett visst syfte. Den första jag blev publicerad i är Novesi utgiven av Bokförlaget Bläckfisken. Mina tre noveller i den gav mig en inbjudan till Göteborgs bokmässa för uppläsning och tom autografskrivning. En svindlande upplevelse för en debuterande författare.

Läs merAntologier, en chans att publicera dig

Pin It on Pinterest