Årskrönika 2013: Jag började publicera mig igen

Årskrönika 2013
Foto: Iréne S Räisänen

Årskrönika 2013

År 2013 för mig som författare blev ett lyft i fråga om att publicera fler texter. Jag skickade dikter och en novell till flera olika antologier. Något jag inte gjort på många år. Det roliga var att dom flesta blev antagna. Novellen väntar jag fortfarande besked om. Antologierna Ordvindar och Poesi 10.0 kom ut under året och fler blir det nästa år 2014. Håll utkik!

Att få tal del av läsarnas synpunkter på mina publicerade texter är alltid roligt. Jag skriver ju för att bli läst. Om det dessutom är konstruktiv kritik tar jag det till mig och utvecklas förhoppningsvis i mitt skrivande.

Recensent
Jag tog också mod till mig och skickade en recension av Det finns så många hus jag skulle vilja bo i av Ylva Björnström till Populär Poesi och fick den publicerad. Gissa om jag blev glad när dom frågade om jag vill ha böcker att recensera åt dom. Att det också går bra för tidskriften, som både kommer ut på papper och är webbaserad, är extra roligt.

Kulturtidskriften Kulturdelen i Södertälje frågade om jag ville recensera ungdomsboken Jag ljuger bara på fredagar av Mats Berggren. Ett uppdrag jag gärna tog på mig då kulturjournalistiken i vår kommun långt i från täcker den mångfald av kultur som finns här.

Läs merÅrskrönika 2013: Jag började publicera mig igen

Pin It on Pinterest