Orden tränger på slåss om platserna i kön blankslagen segrar
© Iréne Svensson Räisänen (2022-01-31)
Om dikten:
Dikten skrev jag i en intensiv kreativ period när jag knappt hann med att skriva ner det som dök upp i huvudet.
Läs också
Min diktsamling Jag ber inte om ursäkt, titta på videon Inspiration och läs dikterna Bara ord, Diktning, Punkt, Skapande, Utgångspunkt, Nya nya, Drunknar och Kreativitet.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar