Redigering och poddvecka

Redigering och poddvecka brukar sällan fungera. För att ge det en ärlig chans läste jag in ett nytt kapitel i fredags. Jag hann också lyssna av det och skriva ner ändringarna på pappersutskriften. Efter det tog jag slut och tvingades ta helg.

Redigering och poddvecka

Den här veckan ska jag sätta ihop, spela in och redigera ett nytt avsnitt i Poetpodden. Veckorna jag poddar det brukar det inte bli mycket annat gjort. Ja, förutom att gå igenom kursdeltagarnas övningar, uppdatera SkrivarSidan, den här bloggen och lite annat.

Mycket på G

Jag jobbar också med min nästa diktsamling. Just nu sker det mesta jobbet i huvudet men det tar kraft från jobbet med romanen. Ja ja, slutgnäll och tillbaka till det jag ska göra: Skriva in ändringarna i Worddokumentet.

Tror du jag fixar det?

Läs mer om Mitt skrivande

4 tankar på “Redigering och poddvecka”

  1. Två kapitel i veckan borde väl funka ;-). Fast jag vet ju att du har många järn i elden. Iaf ett roligt arbete tycker jag, att redigera. Förstås, att läsa in texten är jobbigt, tycker jag. Men det är nyttigt. Och en diktsamling på gång … spännande.

    Precis vad jag också är orolig för, att det ska hända förlaget något innan jag hinner bli färdig. Mitt förlag, Lange förlag, är ju ett väldigt, väldigt litet förlag. Ett par som jobbar tillsammans. Men jag har valt att ta chansen och bara att få vara med om hela processen fram till, förhoppningsvis, en färdig bok. Bara det gör det värt det hela, även om något skulle hända sen som gör att projektet går i stöpet. Så tänker jag.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest