Skrivandet måste få ta tid

Skrivandet måste få ta tid

Rubriken är dubbel. Självbiografin jag skriver måste få skriva sig i den takt som krävs. Samtidigt måste jag få tid till mitt skrivande. SkrivarSidan med allt vad den innebär tar väldigt mycket tid och måste också få göra det. Men jag blir mer och mer frustrerad för varje dag och år som går, och jag inte hinner med min eget skrivande i den utsträckning jag önskar.

Som ett led i kampen för att frigöra tid för skrivandet har vi slutat redigera texter på SkrivarSidan. Kräver en text redigering bli den istället refuserad. Men vi rättar fortfarande stavfel och andra små skrivtekniska missar. Och så fixar vi till layouten så att den blir enhetlig.

Just nu är vi i slutspurten på årets novelltävling. Det innebär att mina dagar går åt till att läsa alla inkomna bidrag till tävlingen och publicera dom som inte går till final. Dessutom sköter jag uppdateringen av sajtens publiceringssystem och sköter om kurserna. Vilket gör att jag knappt hinner blogga här. Men jag försöker göra det minst tre gånger i veckan för att hålla igång mitt eget skrivande.

Jag har ett kort kapitel till självbiografin mer eller mindre färdigt men kanske hinner jag inte göra det klart förrän i början på april. Suck!

ps. Missförstå mig inte nu. SkrivarSidan är bland der roligaste jag har.

 

Intressant?

2 tankar på “Skrivandet måste få ta tid”

  1. Förstår precis vad du menar. Känns stressande när man inte hinner med det man vill göra även om man gillar det man gör väldigt mycket. Jag är glad att du orkar hålla på med Skrivarsidan fast jag inte hinner läsa texter där i den utsträckning jag skulle vilja eller för den delen ger mig i kast med dina veckoutmaningar. Vill jättegärna och dessutom kommentera. Skriva och läsa är absolut det bästa som finns!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest