Antologier, en chans att publicera dig

Poesi 10.0
Omslaget på Poesi 10.0

Publicera dig i antologier

Jag medverkar gärna i antologier. Det är ett trevligt sätt att bli utgiven i väntan på att nästa bok ska bli färdig. I år har jag blivit antagen till fem stycken. Ett nytt personligt rekord. J Sedan tidigare finns jag med i 14 antologier på olika teman.

Ofta har antologierna ett tema eller ges ut i ett visst syfte. Den första jag blev publicerad i är Novesi utgiven av Bokförlaget Bläckfisken. Mina tre noveller i den gav mig en inbjudan till Göteborgs bokmässa för uppläsning och tom autografskrivning. En svindlande upplevelse för en debuterande författare.

Den senaste antologin jag är antagen till är Poesi 10.0. Poeter.se ger ut den för att fira sitt 10 års jubileum. Tidigare i år kom Ordvindar. Jag också har fått med ett antal dikter i dom tre kommande antologierna som ges ut av Wildeanska Hösten.

Dessutom jobbar jag med att sammanställa SkrivarSidans femte medlemsantologi, Revansch 2014. Ta chansen och medverka du också. En text i en antologi kan bli början på ditt författarskap. Lycka till!

3 tankar på “Antologier, en chans att publicera dig”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest