Startar i rosa nattens korta balettkjol tonar ut i blått
© Iréne Svensson Räisänen (2021-02-18)
Om dikten
Jag skrev dikten efter att ha sett flera spektakulär soluppgång i februari.
Läs också
Dikterna Februari, Vintervagga, Vinterns avslut, min samling vinterdikter och se videorna Vinterdikter och Vinterns mantel.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar