Värmen trycker ner omfamnar, ger ingen nåd kan inte undflys ingen skugga i sikte skogen är huggen, utsåld
© Iréne Svensson Räisänen (2021-06-22)
Innehåll
Om dikten
Frustrerad över hur klimatförändringar och skogen som skulle kunna rädda oss skrev jag den här tankan. Det är frustrerande att de som bestämmer, politikerna, företagsledare m.fl. inte tar sitt ansvar och fattar de beslut som krävs.
Läs också
Dikterna Värmeslag, Överhettad, Torka, Som inget hänt, Samtidig, Svider, Sommar fast höst, blogginlägget Vi rika är miljöbovar och lyssna på poddavsnittet Vad är ekopoesi?
Fler av mina dikter
Mina böcker