Drömmer om drömmen på respekt utan motkrav skjutvapen talar
© Iréne S Räisänen (2018-11-22)
Om dikten
Jag skrev dikten efter en skjutning i min kommun Södertälje.
AI om respekt
Det är en känsla av djup uppskattning och värdering av någon eller något som grundar sig i deras egenskaper, prestationer eller status. Det innebär också att du behandlar andra med värdighet och omsorg, oavsett deras bakgrund eller åsikter.
Respekt kan ses som en grundsten i mänskliga relationer och social samverkan, och är avgörande för att skapa ett harmoniskt och fungerande samhälle.
ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text.
Läs också
Dikterna Låt stå!, Dröm och titta på videon Skotten sliter itu drömmen.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar