Säkert är inget än dödens evighet livet levs just nu
© Iréne Svensson Räisänen (2023-08-19)
Innehåll
Om dikten Säkerhetsläget:
Jag skev dikten när jag funderade över regeringens flummiga rekommendation till oss svenskar att vi ska vara observanta på omgivningen men inte på vad. Det pga. det ökade hotet mot säkerheten i landet. Vilket säger det mesta om de som styr just nu. Själv lever jag livet, varje sekund, i väntan på döden.
Läs också
Mitt blogginlägg Nazisterna vill se mig död, dikterna Näthat, Ilskans vingar och gör skrivövningen Skriv en rimmad skräckdikt.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar