Uppdatering av hela bloggen

Storstädningen av bloggen klar

Storstädningen av bloggen klar efter att jag började i oktober förra året. Nu är jag så färdig jag kan bli. Mer 400 inlägg har jag tagit bort helt och drygt 500 har fått nya bilder, länkarna lagade och texten uppdaterad.

Läs mer

Dör mänskligheten ut snart?

Dör mänskligheten ut snart?

Dör mänskligheten ut snart? Den frågan ställer sig många idag. Bland unga på sociala medier sprids missuppfattningen att vi har 10-12 år på oss innan jorden blir obeboelig för människor och djur.

Läs mer

Två diktsamlingar

Två diktsamlingar av ett manus

Två diktsamlingar av ett manus ska det bli av det som jag skickat till ett par förlag. Jag har fått fin respons men att det är lite väl spretigt. En förläggare som jag pratat med i telefon ett par gånger föreslog att jag skulle dela upp manuset i två. Ingen dum idé alls.

Läs mer

Glöm utseende och vikt

Glöm utseende och vikt

Glöm utseende och vikt är min naiva önskan. Jag är så otroligt trött på alla kommentarer på mitt och andras utseende. Kommentarer som oftast är till för att trycka ner istället för att lyfta upp.

Läs mer

Ta och ge kritik

Ta och ge kritik

Ta och ge kritik. Ska genast erkänna att jag tidigare haft svårt för att ta kritik. Jag har tagit den personligt och blivit sårad djupt i mitt innersta. Typiskt kvinnligt skulle kanske någon säga.

Läs mer

Självmord är ingen lösning

Självmord är ingen lösning

Självmord är ingen lösning även om du mår så dåligt att du inte längre vill leva. I min självbiografiska roman ”Det ingen ville veta” skriver jag om att jag har försökt ta livet av mig. Inte en gång utan många gånger. Jag har också drabbats som närstående till flera som tagit sitt liv.

Läs mer

Pin It on Pinterest