Två diktsamlingar

Två diktsamlingar ska det bli av det manus jag skickat till ett par förlag. Jag har fått fin respons men att det är lite väl spretigt. En förläggare som jag pratat med i telefon ett par gånger föreslog att jag skulle dela upp manuset i två. Ingen dum idé alls.

Läs merTvå diktsamlingar

Glöm utseende och vikt

Glöm utseende och vikt är min naiva önskan. Jag är så otroligt trött på alla kommentarer på mitt och andras utseende. Kommentarer som oftast är till för att trycka ner istället för att lyfta upp. Varför måste vi först när vi möter en människa tittat uppifrån och ner och sedan säga något om ålder, vikt, hår, kläder osv.?

Läs merGlöm utseende och vikt

Vårens och sommarens skrivarkurser 2019

Vårens och sommarens skrivarkurser 2019 som jag kör på SkrivarSidan.nu har startdatum 7 maj, 11 juni, 2 juli och 6 augusti. Jag tar in max två deltagare per kurs och kursomgång. Vilket innebär att du inte ska vänta med att anmäla dig om du vill vara säker på att få en plats.

OBS! När en kursomgång är fylld utannonserar jag nästa startdatum.

Lär dig skriva dikter på 7 veckor, start 11 juni 2019

Lär dig skriva dikter på 7 veckor – självstudier och på distans. Nu har du chans att på egen hand lära dig skriva dikter via e-post i min diktkurs. 

Kursavgiften är 550 kr (inklusive allt). 


Kontrollera så du skrivit rätt e-postadress.

Info och anmälan


Läs merVårens och sommarens skrivarkurser 2019

Pin It on Pinterest