Glöm utseende och vikt

Glöm utseende och vikt

Glöm utseende och vikt är min naiva önskan. Jag är så otroligt trött på alla kommentarer på mitt och andras utseende. Kommentarer som oftast är till för att trycka ner istället för att lyfta upp. Varför måste vi först när vi möter en människa tittat uppifrån och ner och sedan säga något om ålder, vikt, hår, kläder osv.?

Läs merGlöm utseende och vikt

Vårens och sommarens skrivarkurser 2019

Vårens och sommarens skrivarkurser 2019

Vårens och sommarens skrivarkurser 2019 som jag kör på SkrivarSidan.nu har startdatum 7 maj, 11 juni, 2 juli och 6 augusti. Jag tar in max två deltagare per kurs och kursomgång. Vilket innebär att du inte ska vänta med att anmäla dig om du vill vara säker på att få en plats.

OBS! När en kursomgång är fylld utannonserar jag nästa startdatum.

Lär dig skriva dikter på 7 veckor, start 11 juni 2019

Lär dig skriva dikter på 7 veckor – självstudier och på distans. Nu har du chans att på egen hand lära dig skriva dikter via e-post i min diktkurs. 

Kursavgiften är 550 kr (inklusive allt). 


Kontrollera så du skrivit rätt e-postadress.

Info och anmälan


Läs merVårens och sommarens skrivarkurser 2019

Josefin Nilsson och Michael Jackson

Josefin Nilsson och Michael Jackson

Josefin Nilsson och Michael Jackson är båda döda men högst aktuella. Jag har sett båda delarna i Leaving Neverland där två killar berättar hur Michael Jackson förgripit sig på dem när de var barn och vilka konsekvenserna det fått.  Mellan de bägge delarna såg jag dokumentären om Josefin Nilsson Se mig som den jag är. Självklart blir jag arg och visst blir jag ledsen. Men hatar, som många säger sig göra, det gör jag inte. 

Läs merJosefin Nilsson och Michael Jackson

Vi rika är miljöbovar

Vi rika är miljöbovar

Vi rika är miljöbovar, det är den verkliga och obekväma sanningen när det gäller klimatförändringarna. Just nu är det tre frågor som snurrar runt som arga bin i mitt huvud. Alla har med klimatet att göra.

  1. Varför tar inte makthavarna runt om i världen klimatförändringarna på allvar? 
  2. När ska våra politiker i Sverige och i hela världen inse och erkänna att klasskillnaderna är det stora hotet mot klimatet?
  3. Hur kan det ta sådan tid att fatta de mest självklara beslut för att försöka hålla nere temperaturen på jorden?

Läs merVi rika är miljöbovar

Pin It on Pinterest