Skriv en dikt om krig är en skrivövning. Du får träna på att dikta om ett aktuellt och kanske för dig ångestfullt tema.
Skriv en dikt om krig, övning:
Skriv en dikt om krig som inte ska rimma där dina egna tankar, rädslor och förhoppningar speglas. Tänk på att inte vara privat utan personlig. Max sju verser med fem rader i varje.
Dela med dig
Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.
Läs också
Dikterna Kopplat, Ilskans vingar, Vapnet, Konflikter, Hopp, Vargen kommer, Skriket och gör övningarna Skriv en bilddikt och Skriv en obunden dikt.