Skogens blåa bär mat åt fåglarna, djuren skafferiet tomt
© Iréne Svensson Räisänen (2020-07-28)
Om dikten:
denna haiku kom till mig när jag såg alla bär i skogen som jag inte plockar.
Läs också
Mina dikter Hackspett, Fjärilen och Himlens seglare och titta på diktvideon Sommar.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar
Skördetider !
Jaaa! 🙂