Duckar för orden hyllingförsedda pilar västens alla hål inget skydd i världen, nej, bara att tugga i sig
© Iréne Svensson Räisänen (2023-12-09)
Om dikten:
Näthatet fortsätter värre än någonsin. Det gäller att hitta ett förhållningssätt till det för att överleva. Att inte låta giftet sipra in genom hålen.
Titta också på
Se videon Yttrandefrihet, läs mina dikter Näthat, Trollat, HBTQI, Empati och gör skrivövningen Skriv en dikt mot näthat.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar
En mörk tid och världen är full av idioter som bestämmer… vad kan vi poeter göra: måla upp mörkret, så kanske vaknar en av idioterna.
Orden är poetens försvar och vapen. Tack för din kommentar! 🙂