Min självbiografi

Min självbiografi

Jag skriver sedan maj 2009 på min självbiografi ”offer? Nej Tack!”. Den handlar om mina biologiska föräldrar som skilde sig när jag var fem år och inte fick eller kunde ta hand om mig och min lillasyster. Om livet hos mina fosterföräldrar och min fosterpappas sexuella övergrepp. Hur jag upptäcker att jag är lesbisk, första kärleken och mitt livs kärlek som jag mötte vid 27 års ålder. Jag skriver också om den gruppvåldtäkt jag utsattes för vid 21 års ålder och som jag tidigare skrivit om i min diktsamling ˝Hora, Dåre och Martyr”.

Mycket var mörkt i mitt liv fram till jag mötte Tuulikki, min fru, och allt började vända. Det skriver jag också om i min självbiografi. Där kommer också kampen för oss HBT-personers rättigheter att finnas med.

Hur jag gör? Jo, jag skriver ett kapitel i taget och lägger upp det här i bloggen. Varför? För att få hjälp av dig och andra besökare med själva skrivandet tex formuleringar, innehåll och stavning. Jag rättar stavningen och tar till mig dom tips jag tycker fungerar. Därför kallar jag den för bloggroman även om den inte är en klassisk sådan.

När jag är färdig hoppas jag kunna få ett bokförlag intresserad att ge ut den i pappersformat. Lyckas inte det ger vi ut på SkrivarSidans förlag.

Här köper du mina böcker

Uppdatering: Manuset var färdigt i juni 2014. Skickade det till författarförbundets lektören och när jag fick det tillbaka därifrån och skrivit om manuset skickade jag det till Liv i Sveriges lektör. Därefter gjorde jag några mindre ändringar innan jag skickade det till korrekturläsaren. Innan jag skickade iväg manuset bytte jag namnet till ”Det du inte ville veta”.

Den 25 februari 2015 var manuset färdigt och jag skickade det till förlaget.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest