Min nya kurs Skriv din självbiografi

Min nya kurs Skriv din självbiografi

Min nya kurs Skriv din självbiografi

Min nya kurs Skriv din självbiografi har jag satt ihop för att jag vet att det finns ett stort intresse av att vilja skriva om sitt eget liv. Dels det men också för att jag har haft skrivarkurser längre än jag nästan kan minnas. Det känns naturligt att hjälpa till när jag fått frågan om det.

För så är, många har genom åren frågat mig om jag inte har en kurs i att skriva en självbiografi eller en roman. Jo, det kommer att komma en kurs i det sistnämnda också. Fast den lär dröja ett år till ungefär.

Anmälan

Kursen starta den 10 april och kostar 925 kr (ordinarie 1850 kr). Du kan anmäla dig genom att e-posta ditt för- och efternamn samt e-postadress till sjalvbiografikurs@skrivarsidan.nu.

Distanskurs och självstudier

Skriv din självbiografi är på distans och självstudier. Fast det är inte riktigt sant. Du kommer att få skicka din synopsis och de tio första sidorna till mig för att få respons på dessa. Varför? Jo, synopsisen är en karta som ska hjälpa dig fram till ditt slutliga mål. Utan den riskerar du att ge upp innan nu når fram. Och genom att läsa dina första tio sidor kan jag se vad du gör bra och vad du behöver förbättra.

Läs merMin nya kurs Skriv din självbiografi

Vill du lära dig att dikta?

Vill du lära dig att dikta?

Vill du lära dig att dikta?

Vill du lära dig att dikta? Jag har två skrivarkurser för nybörjare. I den ena har du mig som kursledare. Jag går igenom dina svar på övningarna och ger dig respons. Den andra kursen är självstudier. Du får tillgång till en Facebookgrupp där du kan lägga upp dina svar på övningar och kursdeltagarna ge respons till varandra. Jag svarar där på frågor som rör innehållet i kursbreven.

DIKTKURS FÖR NYBÖRJARE, START 8 MARS 2017

Ur kursinnehåll:

  • Metaforer, bildens betydelse i dikten
  • Rytm med hjälp av ord och stavelserim
  • Versmått
  • Hur kan jag bli publicerad?

Avgift: 1450 kr (inklusive moms)

Info och anmälan

Läs merVill du lära dig att dikta?

Som författare måste jag bli bättre på marknadsföring

Som författare måste jag bli bättre på marknadsföring

Som författare måste jag bli bättre på marknadsföring. Jag har just börjat läsa #författarboken av Kristina Svensson. Den är inspirerande från först sidan och får mig på nytt att inse att jag kan blir mycket bättre på att se till att mina böcker när fram till läsarna. Mer om boken kommer i en recension här i bloggen i höst.

Läs merSom författare måste jag bli bättre på marknadsföring

Författarperspektivet

Författarperspektivet

Författarperspektivet. När jag skriver tänker jag sällan ur vilket perspektiv. Är jag den allvetande författaren som vet allt om mina karaktärer? Nej, det perspektivet har jag hittills inte testat och tror inte heller att det skulle tillföra något till den självbiografiska roman jag redigerar just nu.

Läs merFörfattarperspektivet

Huvudintrig och underintriger

Huvudintrig och underintriger
Foto: Iréne S Räisänen

Huvudintrig och underintriger. En längre berättelse t.ex. en roman bygger på många element. Intrigen är en viktig del som kan få det hela att flyta eller kapsejsa. Dessutom bör du ha fler än en.

Skriver du en deckare är huvudintrigen rätt självklar: Ett brott har begåtts och ska redas ut. Även underintrigen är ofta lätt att få till. Huvudperson, den som utreder brottet, har problem i sitt privatliv som måste lösas.

Läs merHuvudintrig och underintriger

Pin It on Pinterest