Liten handbok i konsten att bli lesbisk

Liten handbok i konsten att bli lesbisk

Liten handbok i konsten att bli lesbisk (Leopards förlag)

Liten handbok i konsten att bli lesbisk är boken jag väntat länge på. Jag har som många andra lesbiska fått höra heterokvinnor säga: ”Om jag ändå kunde bli lesbisk.” Här kommer svaret i form att en snyggt designad handbok av den lesbiska ikonen Mian Lodalen och doktoranden Matilda Tudor.

Handboken är rolig, ironisk och har en svart underton. Kvinnor som lever med män löper betydligt större risk att drabbas av dödligt våld, att inte kunna göra karriär, att få lägre pension än kvinnor som lever med kvinnor. Att lesbiska får orgasm betydligt oftare än heterokvinnor är ju både positivt och negativt.

Läs merLiten handbok i konsten att bli lesbisk

Recension: Skriv din bok och sälj den!

Skriv din bok och sälj den! av Dag Öhrlund (Bra Böcker)

Skriv din bok och sälj den!

Det här är en skrivhandbok som tar vi där de vanliga slutar. Författaren Dag Öhrlund som har en framgångsrik karriär bakom sig delar med sig av sina egna misstag på vägen att bli utgiven. Han låter också några av våra främsta författare och debutanter berätta hur dom gått tillväga för att få sin första bok utgiven. Även förläggare och agenter få komma till tals.

Du får också veta hur bokbranschen fungerar, hur du kan marknadsföra din bok och hur förhandlar dig fram till ett bra av avtal när det är dags att skriva kontakt. Ja, det här är en bok om att bli utgiven på ett förlag. Tänker du ge ut din bok själv finns det andra böcker du kan läsa.

Läs merRecension: Skriv din bok och sälj den!

Pin It on Pinterest