Notiser med död skjutningar och sprängningar magklumpen växer
© Iréne Svensson Räisänen (2019-11-06)
Innehåll
Om dikten
Notiserna i mina flöden är fyllda av våld. Jag ser inget slut på våldsspiralen. Uppdatering: År 2024 är våldet vardag och det är svårt att se en nedtrappning och slut på det.
Läs också
Mina dikter Våldsspiral, Ljuset och se videon Bakom osynliga stängsel.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar