Hoppa till innehåll
Skrivarkurser på distans

Skrivarkurser på distans

Skrivarkurser på distans har jag hållit på SkrivarSidan.nu i 24 år. Du som skriver på svenska (tyvärr inga andra språk) är välkommen att anmäla dig till kurserna som jag håller via e-post. Du får kursbrev med teori och skrivövningar som du svarar på och skickar du till mig. Jag går igenom dem och mejlar mina synpunkter, tips och förlags på förbättringar.

OBS! Alla mina kurser är för nybörjare. Du behöver ingen annan kunskap än det svenska språket och dess grammatik. Det finns kurser med och utan mig som kursledare.

Lär dig skriva dikter på 7 veckor, start 13 augusti 2024

Kvinna skriver

Lär dig skriva dikter på 7 veckor – självstudier och på distans och i din egen takt. Nu har du chans att på egen hand lära dig skriva dikter via e-post i vår novellkurs. Du får sju kursbrev med teori, övningar och instuderingsfrågor. Du får ett kursbrev i veckan men kan självklart studera dig i den takt du själv önskar. Kursens innehåll är i stort densamma som i Diktkurs för nybörjare. OBS! Ingen kursledare.

Kursavgiften är 700 kr (inklusive allt). OBS! Avgiften ska betalas samtidigt som du anmäler dig.

Lär dig skriva dikter på 7 veckor

Lär dig skriva dikter på 7 veckor

Förnamn
Efternamn
Välj hur du vill betala kursavgiften

Mer info på SkrivarSidan


Diktkurs för nybörjare, start 13 augusti 2024

En man skriver

Du får åtta kursbrev med teori, övningar och instuderingsfrågor. Jag går igenom dina svar på övningarna, ger respons och förslag på förbättringar.

Kursavgiften är 1 750 kr (inklusive allt). OBS! Avgiften ska betalas samtidigt som du anmäler dig. Kursen håller på ca 12 månader och du får ett diplom när du genomfört den.

Diktkurs för nybörjare

Diktkurs för nybörjare

Förnamn
Efternamn
Välj hur du vill betala kursavgiften

Mer info på SkrivarSidan


Lär dig skriva noveller på 8 veckor, start 13 augusti 2024

Kvinna med stor penna på axeln

Lär dig skriva noveller på 8 veckor – självstudier och på distans. Nu har du chans att på egen hand lära dig skriva kortnoveller via e-post i vår novellkurs. Du får åtta kursbrev med teori, övningar och instuderingsfrågor. Du får ett kursbrev i veckan men kan självklart studera dig i den takt du själv önskar. Kursens innehåll är i stort densamma som i Novellkurs för nybörjare. OBS! Ingen kursledare.

Kursavgiften är 850 kr (inklusive allt). OBS! Avgiften ska betalas samtidigt som du anmäler dig.

Info på och anmälan på SkrivarSidan


Novellkurs för nybörjare, start 13 augusti 2024

Man med penna i munnen

Du får åtta kursbrev med teori, övningar och instuderingsfrågor. Jag går igenom dina svar på övningarna, ger respons och förslag på förbättringar. Kursavgiften är 1 850 kr (inklusive allt). OBS! Avgiften ska betalas samtidigt som du anmäler dig. Kursen håller på ca 12 månader och du får ett diplom när du genomfört den

Info och anmälan på SkrivarSidan


Skriv din självbiografi, start 13 augusti 2024

Kvinna med penna i munnen

Skriv din självbiografi är kursen via e-post där du använder ditt eget liv för att skriva en roman eller livsberättelse. Du kan skriva för att försöka bli utgiven, ge ut dig själv eller för att berätta för dina barn och barnbarn. OBS! Du studerar i din egen takt utan kursledare.

Kursavgiften är 950 kr (inklusive allt). OBS! Avgiften ska betalas samtidigt som du anmäler dig.

Info och anmälan på SkrivarSidan


Kursledare

Iréne Svensson Räisänen
Iréne Svensson Räisänen

Jag, som är författare och poet, har hållit i kurser och studiecirklar live och på distans sedan 1999 på bland annat SkrivarSidan och i Studiefrämjandet. Mer om mig.

Skrivarkurser på distans uppdaterades den 2 juni 2024.


Iréne Svensson Räisänen
×