Ett år har just avslutats och ett nytt har börjat. Skriv en januarikrönika om en av dem eller båda om du har svårt för att välja.
Vad är en krönika?
Många blandar ihop krönika och kåseri. Titta på min video som förklarar skillnaderna:
Skriv en januarikrönika, övning:
Skriv en krönika om 2022, 2023 eller båda åren. Max 10 000 ord.
Dela med dig
Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.