Hoppa till innehåll

Sista natten diktvideo

Sista natten diktvideo med en dikt som jag skrev 2012 efter att min bonusdotter Anne dött. Jag läser och har illustrerat dikten.

AI om Jag ber inte om ursäkt

AI-robot

Iréne Svensson Räisänen är en svensk författare och poet som ofta utforskar djupa känslor och mänskliga relationer i sitt arbete. Hon debuterade som poet 199 med diktsamlingen ”Hora, Dåre och Martyr” och har sedan dess fortsatt att skriva och ge ut böcker inom olika genrer, inklusive poesi.

Svensson Räisänens poesi är ofta känslosam och introspektiv, och hon har en förmåga att fånga komplexiteten i mänskliga erfarenheter. Hon använder sig ofta av starka bilder och metaforer för att förmedla sina tankar och känslor. Hennes dikter kan handla om kärlek, förlust, längtan, ensamhet och hopp, och de berör ofta universella teman som många läsare kan relatera till.

Titeln ”Jag ber inte om ursäkt”, antyda en stark och självständig ton, vilket är typiskt för Svensson Räisänens arbete.

ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text.

Jag ber inte om ursäkt

Sista natten diktvideo är gjord för YouTube

YouTube logga

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

Titta också på

Tre personer tittar på en dataskärm

Mina videor Vilken färg har döden?, Ordens pris, Vaknatt och Sista natten och läs dikterna Nattjobb, Fyrverkerier och Tiden.

Fler video

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

Poet och författare. Jag har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Driver skrivforumet SkrivarSidan.nu och Poetpodden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Iréne Svensson Räisänen
×