Veckodagsdikter är en video där jag läser sju senryu och har illustrerat dem. Dikterna är publicerade en och en här i bloggen.
Om Veckodagsdikt:
Under andra halvan av året 2023 utforskade jag i diktform vad varje dag i veckan betyder för mig. Dikterna i video:
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Veckodagsdikter är gjord för YouTube
Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.
Läs också
Mina diktvideor Tid, Nattid, Natt mot dag, Vardag och videon I skuggan av sanningen.