Jag har läst in och illustrerat min dikt Hjältarna.
Om dikten Hjältarna i videon:
Jag skrev dikten en sömnlös natt i februar. För mig handlar den om det som händer på nätterna då du sover eller är vaken. Om de som arbetar på nätterna.
5 dikter om döden är gjord för YouTube
Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.