Mörkret Diktvideo där jag läser min obundna dikt med samma namn samt illustrerat den. Dikten är inte tidigare publicerad.
Om Mörkret Diktvideo:
Jag kände att jag höll på att drunkna i notiser, rubriker och nyhetsrapportering om krig, våld och annat elände. Då gjorde jag som jag brukar, jag skrev av mig. Dikten består av fem verser med tre rader i varje.
5 dikter om döden är gjord för YouTube
Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.
Titta också på
Mina diktvideor 5 Krigsdikter, Hoppet, Rop från förorten, Sociala medier, 5 dikter om sömnlöshet och 5 Dikter om politik.
En härlig stund med bra poesi!
Tack Robab! 🙂