Hoppa till innehåll

Vaknatt diktvideo

Vaknatt – Diktvideo

Vaknatt diktvideo

Vaknatt diktvideo är en diktvideo där jag läser min dikt med samma namn. Dikten vann pris i Populär Poesis tävling 2017 och publicerades i deras antologi Krispiga Kaskader.

Dikten ingå i min diktsamling ”Jag ber inte om ursäkt

Jag ber inte om ursäkt pocket

AI om insomnia

AI-robot

Insomnia är en vanlig sömnstörning som kännetecknas av svårigheter att somna, svårigheter att hålla sig sovande, eller upprepade uppvaknanden under natten. De som lider av insomnia kan också vakna tidigt på morgonen och ha problem med att somna om.

Denna brist på återhämtande sömn kan leda till trötthet och utmattning under dagen, nedsatt koncentration och minne. Det kan även påverka humöret negativt. Insomnia kan vara en tillfällig (akut) eller långvarig (kronisk) tillstånd och kan uppstå på grund av olika faktorer, inklusive stress, oro, medicinska tillstånd, läkemedel, eller dåliga sovvanor.

Behandling för insomnia varierar beroende på orsaken och kan inkludera förändringar i sömnvanor, psykologisk rådgivning eller medicinering.

ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text.

Vaknatt diktvideo är en YouTube-video

YouTube logga

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

Titta också på

Tre personer tittar på en dataskärm

Mina videor Ordens pris och Sista natten och läs mina dikter Tiden, Fyrverkerier, Suddar och Nattjobb.

Fler video

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

Poet och författare. Jag har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Driver skrivforumet SkrivarSidan.nu och Poetpodden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Iréne Svensson Räisänen
×