Möte med kriminalförfattaren Anna Jansson

Litterärt cafe

Kriminalförfattaren Anna Jansson

Anna jansson

Igår var jag på litterärt café med kriminalförfattaren Anna Jansson på Blå caféet i Södertälje kulturhus. Jag har hört henne berätta om sitt skrivande och sina böcker ett par gånger tidigare och visste att det skulle bli en trevlig stund.

Anna startade så klart med att prata om sin senaste bok ”Först när givaren är död”. Vilket passade bra då den delvis handlar om Birka och om det verkligen ligger på Björkö och inte i Roma på Gotland.

Hon berättade också att hon kommer ut med en kåserisamling lagom till jul. Tre barnböcker släpps till sommaren och i dessa har Maria Werns son Erik huvudrollen som detektiv.

Personligen tycker jag Anna Jansson tillhör dom bättre storsäljande kriminalförfattarna i Sverige. Dessutom tillhör hon dom författare som har lätt för att ställa sig framför en publik och berätta om sina böcker och sig själv. Hon gör det med glimten i ögat och jag tror inte någon i den ca 30 personer stora publiken igår blev besviken igår. Jag hade en trevlig timme i hennes sällskap.

Ps. Tyvärr är det dålig kvalité på bilderna.

[tags]Anna Jansson, författare, kriminalförfattare, deckare, litteratur, kultur bild, bilder, foto, fotografi, Luna kulturhus, Södertälje stadsbibliotek, Södertälje, litterärt cafe[/tags]och Intressant

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest