Nazisterna vill se mig död

Nazisterna vill se mig död för att jag har förmågan att älska en kvinna. Det är det fler extremister på högerkanten som vill. Dödshoten har trillat in lite nu och då under åren jag var synliga i media för att jag ville ha rätt att gifta mig med den jag älskar.

Det är provocerande och jag blir tvärilsken när jag ser nazisterna trava runt på våra gator och torg. Fast jag är glad att jag blir arg istället för rädd. Rädsla är sällan konstruktivt.

JUDEHATET

Sen tänker jag på judarna. Denna folkgrupp som, enligt nazisterna, ska utrotas. Jag undrar om nazisterna själva vet varför de tycker att Guds utvalda folk inte ska få finnas. Hatar de enbart av gammal vana? Nej, det vore att förenkla. Nazisterna är förmodligen lika hjärntvättade som IS-soldaterna.

Förståndshandikappade, rörelsehindrade, Zigenare och Jehovas vittnen är också utsatta för nazisternas hat.

SD har sina rötter i nazismen

Det verkar som många har glömt att Sverigedemokraterna har sitt ursprung i nazismen. Det har inte jag och kommer aldrig att göra det. Det verkar som att många av fotfolket inom arbetarrörelsen blundar för detta och röster på SD enbart p.g.a. deras invandringspolitik.

BEGÅR BROTT NÄR DE DEMONSTRERAR

Nazisterna och andra extremister begår ett flertal brott när de demonstrerar. Hets mot folkgrupp, är bara ett. Därför bör deras demonstrationer alltid förbjudas. Demonstrerar nazisterna utan tillstånd ska polisen alltid ingripa och ta fast så många de kan.

Det måste bli slut med denna flathet från regering, riksdag och polis.

NAZISTERNA VILL SE MIG DÖD OCH JAG VILL INTE DEM PÅ GATORNA

Jag vill aldrig mer se eller höra att nazister, som vill se mig död, fritt ska få marschera, vifta med sina flaggor och skrika slagord!

Mer i bloggen

Nazisterna vill se mig död är ett blogginlägg.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This