Hoppa till innehåll

Nazisterna vill se mig död

Nazisterna vill se mig död

Nazisterna vill se mig död för att jag har förmågan att älska en kvinna. Det är det fler extremister på högerkanten som vill. Dödshoten har trillat in lite nu och då under åren jag var synliga i media för att jag ville ha rätt att gifta mig med den jag älskar.

Det är provocerande och jag blir tvärilsken när jag ser nazisterna trava runt på våra gator och torg. Fast jag är glad att jag blir arg istället för rädd. Rädsla är sällan konstruktivt.

Judehatet

Sen tänker jag på judarna. Denna folkgrupp som, enligt nazisterna, ska utrotas. Jag undrar om nazisterna själva vet varför de tycker att Guds utvalda folk inte ska få finnas. Hatar de enbart av gammal vana? Nej, det vore att förenkla. Nazisterna är förmodligen lika hjärntvättade som IS-soldaterna.

Ansikte med kryss över munnen

Förståndshandikappade, rörelsehindrade, Zigenare och Jehovas vittnen är också utsatta för nazisternas hat.

SD har sina rötter i nazismen

Det verkar som många har glömt att Sverigedemokraterna har sitt ursprung i nazismen. Det har inte jag och kommer aldrig att göra det. Det verkar som att många av fotfolket inom arbetarrörelsen blundar för detta och röster på SD enbart p.g.a. deras invandringspolitik.

Begår brott när de demonstrerar

Tre knutna händer

Nazisterna och andra extremister begår ett flertal brott när de demonstrerar. Hets mot folkgrupp, är bara ett. Därför bör deras demonstrationer alltid förbjudas. Demonstrerar nazisterna utan tillstånd ska polisen alltid ingripa och ta fast så många de kan.

Det måste bli slut med denna flathet från regering, riksdag och polis.

Nazisterna vill se mig död och jag vill inte se dem på gatorna

Jag vill aldrig mer se eller höra att nazister, som vill se mig död, fritt ska få marschera, vifta med sina flaggor och skrika slagord!

Läs också

Läsa

Blogginläggen Vad är min åsikt värd?, Att som ung lesbisk veta vem du är, dikterna HBTQI, Går itu, Säkerhetsläget, Det kostar på och titta på min video Mångfald.

Mer i bloggen

Nazisterna vill se mig död är ett blogginlägg.

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

Poet och författare. Jag har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Driver skrivforumet SkrivarSidan.nu och Poetpodden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Iréne Svensson Räisänen
×