Boken flyger fram över land, hav, människor landar i hjärtat
© Iréne Svensson Räisänen (2022-09-24)
Om dikten
Dikten är inspirerad av alla platser där boken tar sig för att hitta köpare. Som författare måste jag söka mig ut i verkligheten för att eventuella läsare ska se böckerna jag åstadkommit. Affärer, mässor, bokbord och uppläsningar.
Titta också på
Videor I skuggan av sanningen, Jag ber inte om ursäkt och läs blogginläggen Min bok har tröttat ut mig, Ge ut böcker en mänsklig rättighet? och dikten Buller.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar