Ljungblom som kudde sömnen springer ikapp Gud morgonen dröjer
© Iréne Svensson Räisänen (2019-08-17)
Innehåll
Om dikten:
Dikten skrev jag efter ett självmord i bekantskapskretsen. Hon hittades ute på en ljunghed.
Bär du på självmordstankar är viktigt att du söker stöd och hjälp från en professionell. Kontakta en krislinje som Mind Självmordslinjen eller sök omedelbar hjälp från en läkare eller närmaste akutmottagning. Du är inte ensam och det finns människor som vill och kan hjälpa dig.
Läs också
Läs också mina dikter Avsked, Sammanfattning och novellen Sjön.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar