Mörkret lyser allt glädjen håller sig för skratt livet triumferar
© Iréne Svensson Räisänen (2022-05-09)
Om dikten
Dikten är skriven i förundran över att vi orkar leva trots att så mycket hemskt händer hela tiden.
Läs också
Dikterna Livet, Poesi, Måla, Startar om och se videon Hoppet.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar