Optimism ett val alltid fler plus än minus aldrig lika med
© Iréne Svensson Räisänen (2023-10-25)
Innehåll
Om dikten:
Senryun kom till mig när jag tänkte att jag måste försöka skriva lite mer optimistiska och hoppfulla dikter. Vi behöver det i den mörka tid vi lever i. Plus att jag fått veta av en del av mina läsare att jag skriver väl mörka dikter. Om jag lyckades avgör du.
Läs också
Mina dikter Hoppet, Våga hoppas, Hoppet lever, Ljuset och se videon Hoppet.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar