Dag går mot afton äggen, lammen uppätna korset gapar tomt
© Iréne Svensson Räisänen (2023-04-08)
Om dikten:
Jag beställde en dikt om påsken av mig själv och skrev den här.
Läs också
Mina dikter Glad påsk!, Modern påsk, Påskdikt, samlingen Vårdikter och gör övningarna Skriv ett påskkåseri och Skriv en påskdikt,
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar
Glad påsk!
Glad påsk, Robab! 🙂