Terrordåden i Norge förhindrar inte att det mångkulturella samhället är framtiden. Ett öppet demokratiskt samhälle där alla är integrerade oavsett etnicitet, religion, kön, sexuell läggning osv är det som bäst kan stå mot angrepp på demokratin.

Många står inte upp för mångkultur i sin vardag. Vi säger inte ifrån när någon uttalar sig rasistiskt eller inte visar tolerans. Vi tar inte diskussionen med våra barn och föregår inte heller alltid med gott exempel. Nu är högt tid att du och jag tar vårt ansvar och står upp för det samhälle vi tror på.

Genom att ha röstat in partier som Sverigedemokraterna, Sannfinländarna och Framstegspartiet i våra länder hjälper vi dom krafter som inte tror på det mångkulturella samhället. Resultatet kan bli fler terrordåd som det i Norge.

Inom dom sociala medierna frodas rasismen och icketolerans. Så också i kommentarer i tidningar, på diskussionsforum, bloggar mm. Där kan jag och du också ta vårt ansvar genom att ta diskussionen, säga ifrån och inte minst anmäla kommentarer och inlägg som är antidemokratiska.

Intressant?