Sociala medier Diktvideo

Uppdaterad 12 februari 2024

Sociala medier Diktvideo där jag läser min dikt som jag skrev i ilska över hur mycket tid och ork vi författare förväntas lägga ner på marknadsföring.

Ingår i diktsamlingen

Jag ber inte om ursäkt pocket

Dikten ingå i diktsamling ”Jag ber inte om ursäkt”.

AI om sociala medier

AI-robot

Sociala medier kan vara en kraftfull verktyg för författare att marknadsföra sina böcker och nå ut till läsare. Men det är viktigt att komma ihåg att välja de sociala medieplattformarna som passar dig bäst och där din målgrupp är aktiv. Det är viktigt att vara konsekvent och engagerad för att bygga upp en stark digital närvaro och nå ut till så många potentiella läsare som möjligt.

ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text.

Sociala medier Diktvideo är gjord för YouTube

YouTube logga

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

Titta också på

Tre personer tittar på en dataskärm

Diktvideorna Inspiration Ordlöst, Mörkret läs dikterna Ny het, Digitala liv och blogginlägget Bli läst i sociala medier.


Fler video

Författare

  • Iréne Svensson Räisänen

    Poet och författare. Jag har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Driver skrivforumet SkrivarSidan.nu och Poetpodden. Dessutom gör jag hemsidor och bloggar till författare/poeter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Iréne Svensson Räisänen
Rulla till toppen