Vakt våldtog kvinnor i häktet

Om du druckit för mycket och blivit omhändertagen av polisen borde du inte riskera att bli våldtagen. Fel. I ett perfekt samhälle borde du aldrig riskera att bli våldtagen. Särskilt om du supit dig full, blivit omhändertagen av polisen och får nyktra till på häktet. En häktesvakt har tagit sig in hos av alkohol försvarslösa kvinnor i den häkteslokal där han arbetar och våldtagit dom.

Det går inte att jämföra våldtäkter. Men när dom begås av någon som har till arbete att ta hand om människor, mår jag lite mer illa än vanligt då jag läser om det.

Fler blogginlägg om Våldtäkt.

5 tankar på “Vakt våldtog kvinnor i häktet”

  1. Hur man behandlar en anmälan beror till rätt stor del på vem som kommer in med den. Om den här kvinnan exempelvis har varit inne för fylla många gånger, ljugit förut, brukar komma med anklagelser, är stökig och bråkig, är det inte så främmande att de inte tror henne. Naturligvis försvarar jag inte våldtäktsmannen eller den/de poliser som inte gjorde nåt åt anmälan, jag ger bara ett perspektiv. Vakten kan ha vetat om att kvinnan inte skulle bli trodd och utnyttjat det och det är i så fall ÄNNU värre faktiskt.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest