Sömnen leker kull
hoppar, jagar, flyr igen
träffar sällan rätt
© Iréne Svensson Räisänen (2024-08-12)
Innehåll
Om dikten:
Jag har under en tid haft en rad nätter med 3-5 timmars sömn per natt. Inte för att jag inte har möjlighet att sova längre, nej, för att jag inte kan. Oftast somnar jag inte om när jag vaknar vid 4-5 på morgonen. Ibland kan jag inte somna förrän efter klockan 3. Det känns som att sova är en kamp och sömn ett lotteri.
Läs också
Mina dikter Natt mot dag, Kurragömma, Matchen, Nattid och titta på diktvideorna Skotten sliter itu sömnen och Vaknatt.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar