Timmar, dagar, år galaxen galopperar tiden står i kö
Text och foto: © Iréne Svensson Räisänen (2016-12-31)
Om dikten:
Inspirerad av klimatdebatten som kommit igång ordentligt och att tiden för att ställa klimatet till rätta är kort.
Läs också
Mina dikter Nyårsafton, Nyårslöften, Tiden, Ny chans, Nyår i pandemin och samlingen Vinterdikter.