Septembernatten stampar takten och jublar dimman dansar vals
© Iréne Svensson Räisänen (2013-09-10)
Ingår i min diktsamling Släck inte elden.
Om dikten
Jag skrev dikten en natt när dimman låg tät och jag såg inte mer än några meter framför mig. Det gick knappt att utskilja huset tvärsöver gården. Ärtsoppa, brukar jag kalla det, fast den här gången var det nästan mer som bomull.
Läs också
Samlingssidan med mina höstdikter och dikterna Skiftet, Hej då och Första september.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar