Natten tar och tar
ger ingenting tillbaka
skuldberget växer
© Iréne Svensson Räisänen (2024-09-14)
Innehåll
Om dikten Skulden:
Senryun som kom till mig när jag satt klocka två på natten och tittade ut i mörket. Att inte kunna sova, att kroppen och hjärnan får den vila den behöver, känns som ett berg att bestiga. Det dränerar mig på ork och kraft.
Läs också
Mina dikter Natt mot dag, Kurragömma, Matchen, Nattid och titta på diktvideorn Vaknatt.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar
Tre fina små dikter har jag läst idag! Det gav mig energi!
Tack!
Tack Robab! 🙂 Din kommentar ger mig energi att skriva fler.
Fint fångat Irene. Känner igen dessa jobbiga nätter som bara tar.
Tack Gunilla! 🙂 Så du ligger också vaken på nätterna. Skriver du då?